Livet på en pinne

Lever livet.. Ja men de kan man nog säga!
Arbetade min sista dag på Vionord den 30/5 (tagit tjänstledigt), den 31/5 klockan 8.30 började jag mitt nya jobb!
Började med en träff med info och en massa papper! Vik.Kriminalvårdare Malin Larsson stog de på min namnskylt som satt fastsatt på mappen med massa papper! Nervörmagen hade varit i full gång i nästan en vecka eller mer inför denna dagen!
Men allt verkade rätt lugnt!
Var inte förrän vi 4a tjejer som skulle in på anstalten hade ätit våra lunchmackor på parkeringen utanför och nu skulle kliva in som allt pirrade lite extra!
Det är en inlåst värld så onormal att den typ känns normal på något vis! Går inte riktigt att förklara!
Möttes av diverse ord och visslingar efter att ha provat ut tjänstedräckt och klivit in på avdelningen! Nya personer och ny personal är väl alltid trevligt!! ;)

Men men.. Jag Stortrivs, som fisken i vattnet! Är så glad att jag fick detta sommarjobb och efter att nu ha gått en fullspäckad introvecka så laddar jag inför en till introvecka med massssssssssa info som ska in och långa dagar. Men de är de värt!! Så glad för denna chansen å få jobba här som sagt!




Har under första introveckan hunnit med en dag i stockholm med fystesterna inför polishögskolan... och.. jag KLARADE ALLT! Så nöjd! Bara å vänta till första veckan i augusti och se om jag får fortsätta vidare!

Idag är de dagen innan min födelsedag! (22 bast imorgon, inte illa pinkat) Släkten har nyss åkt hemmåt och lägenheten har gått från proppfull till nästan tom! Massa fina presenter!






Har även hunnit med lite träff med vänner, träning, fotboll å lite slöande! Som de ska va!




















RSS 2.0