livet

Igår totaldäckade jag när jag la Loke kl.19. Emil kom in och väckte mig kl.20.. Jag gjorde mig iordning och gick över till våran säng och somnade om som en stock. Life as 2 barnsmamma i guess!! 


Eller just nu bara kanske. Håller på att fasar ut amningen också för tillfället så går runt med spända onda tuttar mest hela tiden.. 
Och nä amningen räckte inte till. Därför jag slutar. Har i 1 veckas tid fått ge flaska efter varje mål, de funkar inte för mig.. funkar inte heller att jag måste lura honom för att ens ta tag i bröstet via napp eller flaskan..  näe.. Jag ger upp helt enkelt. Blir bara stressad och otålig när se håller på sådär. Innan vi började lägga till extra så har han ätit varannan timme i 3/4 veckors tid. Även på natten... och jag höll på att bli knäpp. Nu (peppar peppar) börjar nätterna bli bättre och han åt inatt tex bara 3 ggr på natten.. Så hoppas att de ska vända tillbaka till hur de var innan han började krångla. Och inte nog med de så har vi varit på barnmottagningen och frekventa besök på bvc senaste tiden då han gick ner i vikt. Var på bvc igår och sen vi började lägga till ersättning också så hade han gått upp 500g på EN VECKA!!!!! Ja så nu får de vara slut med amning och endast flaska. Men tar ju lite tid att fasa ut för att inte åka på någon sketen mjölkstockning. För usch så sjuk jag blev sist jag fick de🙈🙈

Ja nä nog om de. Nu ska jag försöka vila en stund i soffan när han somnat!


RSS 2.0