Hösten är här

Hösten är här och i å med de snart lillebror/lillasyster♡
Kanske har börjar fatta lite nu iaf att de är en ny bebis på G. Har tagit lite tid att inse att vi faktiskt ska bli 4 i familjen snart.
Så i helgen ska vi ÄNTLIGEN ta tag i vårat "kaosrum/lillarum/bäbisens rum/Emils spelrum" de sistnämnda har de aldrig blivit.. Haha..  
Nä de rummet har stått belamrat sen vi flyttade in med både grejer och kartonger. Som ska sorteras å fixas å ja ni vet🙈
Men som sagt i helgen smäller de. Barnvakt fixat för hela söndagen så då ska vi hinna med de vi vill hoppas vi!

Förövrigt rullar livet på i ett spinnande ekorrhjul just nu känns de som. 
Jobb-förskola-familj-vänner! De är de man hinner med (å knappt ens de ibland som höggravid v.34 idag!!!! Då orken tryter mer än vanligt ibland!)
Men sånt är liiivet!
Ska bli skönt att börja räkna ner arbetspass from måndag. Då är de ju bara 2 jobbveckor kvar. Sen går jag hem på grav.ledigt 15 oktober och 16 november är lillen beräknad att komma till världen💜🧡💚💛













Min lilla solstråle. Dock har han (vi) sovit som en påse skit senaste tre nätterna..  vaknat kl. 02 eller 04.. och sen Somnar han inte om förrän efter FLERA timmars knölande sparkade klättrande i våran säng. Så just nu ligger boysen fortfarande och sover och jag har förflyttat mig till soffan. Svårt att ligga så de är bekvämt med en mage ivägen och en unge som snott ens plats i sängen 🙈 Nååååja vad är väl en bal på slottet. Lika bra att han vänjer oss inför lillens ankomst. Fast vore ju skönt att få sova ordentligt tills lillen kommer iaf.. Haha.. 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0