Så är maj snart slut

Vilken härlig månad vi haft. Sommaren har kommit och våren hoppade vi tydligen över!


Hunnit med en hel del roligheter och även mindre roliga.

Varit på begravning, sprungit mina första rundor sen innan graviditeten (både med och utan barnvagn), varit bortbjudna både på kalas och middagar, kollat på både korpen och HBK matcher, haft syrran uppe från Lund denna helgen, umgåtts med vänner och familj och överraskat världens bästa Elin med en möhippa!! Ja å säkert massa annat som jag glömt skriva! Men haft de riktigt mysigt i sommarvärmen i alla fall!

Så roligt att vi iår lyckades lura Elin att hennes syster skulle firas fast supriseade henne med möhippan. För för exakt ett år sedan gjorde vi samma sak men då med hennes babyshower! Hotellfrulle, spa, bubbelpool, behandlingar, sol häng, lekar, drinkar, god mat å snacks samt middag på tres Tapas, (de andra gick även ut å dansa sen men då åkte jag och Loke hemmåt). Så kul att kunna lyckas med att överraska Elin med detta♡

Här kommer lite bilder ifrån veckorna som varit!

Denna långhelgen (Emil hade klämdag igår) inledde vi med att kolla på Elviras ridtävling, sen blev de ett besök hos min farmor och farfar, samt häng på kvällen i Bettna hos mamma och pappa. Igår så åkte vi in till stan och fixade lite ärenden, syrran som är hemma gjorde oss sällskap, passade även på att käka vår lunch på mat marknaden som var på besök i Nyköping och gårdagskvällen spenderade vi hemma hos Elin och Henke där vi blev bjudna på grillat, alltid lika mysiga kvällar när vi träffar dem❤


Idag vankas de bröllop. Så nu på fm blir de strykning av allas kläder och sådant fix innan vi ska infinna oss där kl.15!

Imorgon bär de av till Kolsva för att fira morfar som fyller 80!! Så hela familjen ska ut på restaurang, blir trevligt!

Så ja fullt schema denna helgen, men är ju mysigt de med! Får ta en lugn helg nästa helg.

Nähe dags å försöka slumra nån mer timme nu när lilleman ätit klart kanske. 
Har varit så skönt senaste 4 eller 5 nätterna, att han äntligen börjat sova med längre än 3-4 timmars Mat intervaller . Nu kan de faktiskt gå oftast 6h. Lycklig är jaaaaaag!!

Hoppas ni som läser också haft/har en fin helg!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0